MIXED HOCKEY CLUB ZUTPHEN
Afmelden volgend seizoen vóór 1 mei a.s.
 
16-4
In verband met het WK moeten de teams voor volgend seizoen dit jaar vroeger aangemeld worden bij de hockeybond. Vandaar dat de uiterste opzegdatum voor het volgende seizoen is vastgesteld op 1 mei a.s.. Opzeggen  moet gebeuren bij ledenadministratie@mhczutphen.nl

[ ..lees meer ]


Bijlage: seizoen 2014-2015.doc
HET LAATSTE NIEUWS! Nieuwe items per 15 april!!
 
15-4
Heren 1/ TC: lijncoordinatoren gezocht / Zutphense ParaGames/ G1 de eerste kampioen van Zutphen/WK B- toernooi/7x7 hockey/trainer worden/Nieuwe sponsoren/ Bovelander Hockeykampen/  (Scroll ook even naar beneden. Er staat meer dan je in eerste instantie ziet!)
Super D kamp 2014
 
17-4
Hallo D spelers voor het KOMEND seizoen. Zet allemaal vast in je agenda - het Super D kamp wordt dit jaar op 12 en 13 juli georganiseerd!!! Voor de zomervakantie (in tegenstelling tot andere jaren), voor alle spelers en speelsters die het komend seizoen in de D spelen. Nadere info volgt.
Commissie EFA
[ ..lees meer ]
Rabobank WK B-toernooi gaat niet door!
 
14-4
Helaas, ten gevolge van een groot gebrek aan inschrijvingen heeft de EFA besloten het Rabobank WK B-toernooi op 2e Paasdag (21 april) te annuleren. Heel erg spijtig voor diegenen die zich al wel hadden aangemeld - we kunnen helaas niet anders besluiten.
Commissie EFA

[ ..lees meer ]
26 april Zutphense ParaGames
 
11-4
Op Koningsdag, zaterdag 26 april 2014, organiseren wij als MHC Zutphen de
Zutphense ParaGames
Wij zijn gastclub voor Rolstoelhockeyers, Lichamelijk- en Geestelijk Beperkte Hockeyers. Als speciale gast zal The Haslemere Hockey Club uit Londen met een
G-team meedoen aan het toernooi.
[ ..lees meer ]
Kom de Technische Commissie versterken!
 
9-4
De commissie zoekt 3 lijncoördinatoren voor respectievelijk Meisjes A, B en C.
De Technische Commissie (TC) bestaat uit 17 mensen, waaronder lijncoördinatoren, een zaalcoördinator, een keeperscoördinator, trainingscoördinatoren en een voorzitter.
[ ..lees meer ]
Succesvolle start 7 x 7!
 
15-4
Maandagavond, 14 april, was de eerste avond voor de introductie van 7 x 7 hockey. Iedereen was al vroeg aanwezig en het clubhuis stroomde vol met 50 enthousiastelingen deze nieuwe hockeyvorm.
Ouders zonder hockeyervaring en oud hockeyers trainden op hun eigen nivo om vervolgens een partij tegen elkaar te spelen in mixed vorm.
[ ..lees meer ]
Nieuwe trainer/coach voor Dames 1 m.i.v. nieuwe seizoen.
 
11-4
Wegens verhuizing zal Mark Ritsma, de huidige trainer/coach van ons Dames-1 aan het einde van dit seizoen vertrekken.
Het bestuur is verheugd dat we een waardige opvolger hebben kunnen vinden in Frits van Dijk, die de afgelopen jaren trainer/coach was van 1e teams bij verschillende verenigingen.

[ ..lees meer ]
Oeps, alweer?
 
9-4
Met enige regelmaat overkomt het een speler van MHCZutphen, sportief gestart, met mooie bewegingen en dan gebeurt het: je loopt tegen een gele of rode kaart aan. Los van het feit dat het een vervelend gevoel is voor de speler en teamgenoten, loopt het ook in de papieren. Aan de inning van deze boetes zijn kosten verbonden, die MHCZ tot voor
[ ..lees meer ]