MIXED HOCKEY CLUB ZUTPHEN
HET LAATSTE NIEUWS! Nieuwe items per 19 maart
 
19-3
Eric Broeksma/7x7 Hockey/Familietoernooi/Start trainingen/Bardienst/Administratieve versterking/ Shoot Out/Vacature Wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd-Junioren /Pinnen op de club    (Scroll ook even naar beneden. Er staat meer dan je in eerste instantie ziet!)
[ ..lees meer ]
Scheidsrechtersexamen op 10 april, 3 voorbereidende avonden
 
22-3
Nog geen scheidsrechterskaart gehaald, maar zit je al wel in een B-team? Pak de kans om op vrijdag 10 april het examen te doen. Iedereen die in het verleden al eens is opgeroepen en nog geen examen heeft gedaan of is gezakt, krijgt nu opnieuw een kans.
[ ..lees meer ]
Barcommissie zoekt administratieve versterking
 
19-3
Planner gezocht die een planning maakt voor de barcommissieleden gedurende het competitieseizoen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het planningsprogramma LISA. De werkzaamheden kun je vanuit huis doen op tijden die jou het beste uitkomen. 
[ ..lees meer ]
7 x 7 Hockey
 
19-3
Maandag 23 maart begint het 7x7 hockey weer. Dit is het vervolg op het blok van het afgelopen najaar. We staan open voor nieuwe deelnemers, dus als je het leuk vind om (weer) eens wat avonden te hockeyen met een afsluitend toernooi op zondag dan is dit je kans. We trainen in diversen niveaus wat het 7x7 hockey ook heel
[ ..lees meer ]
Vooraankondiging: Familietoernooi.... zondag 5 juli
 
19-3
Het elk jaar weer gezellige en sportieve MHCZ-familie-hockeytoernooi zal dit jaar worden gespeeld op zondag 5 juli a.s. Reserveer deze datum dus alvast in je agenda en verzamel familieleden voor je team. Nadere informatie over o.a. de aanmelding volgt later.
[ ..lees meer ]