MIXED HOCKEY CLUB ZUTPHEN
Bal met sleutel spoorloos
 
29-10
Her is weer eens zover de bal met de sleutel is afgelopen zondag opgehaald en tot op heden nog niet terug. Wie heeft de bal opgehaald en is vergeten het weer terug te brengen. Graag inleveren bij de bar of terugbrengen naar Hans Ladrak. Stuur even een berichtje naar 06-48119752 of bar@mhczutphen.nl zodat we niet verder hoeven te zoeken.

[ ..lees meer ]
D-Halloweentoernooi
 
29-10
Knoflook, check                                                                                       Toverdrank, check  
[ ..lees meer ]
MHCZ in beeld
 
29-10
Het clubblad BoedelhofBode  wordt niet alleen gemaakt voor de lezers, maar zeker ook door de lezers. Denk bijvoorbeeld aan de vaste rubriek ‘De wedstrijd van..’ en de kennismaking met elke keer een nieuwe Heren 1-speler en Dames-1 speelster.

[ ..lees meer ]
Algemene Leden Vergadering (ALV): Donderdag 13 november, 20.00 uur in het Clubhuis
 
27-10
De jaarlijkse ALV (Algemene Leden Vergadering) zal plaatsvinden op donderdagavond 13 november, 20.00 uur in het clubhuis. Hierbij worden leden en ouders van jeugdleden van harte uitgenodigd aanwezig te zijn. Bijgaand treft u de concept agenda. De notulen van de ALV van 2013 en het jaarverslag van afgelopen seizoen (2013-2014) worden
[ ..lees meer ]


Bijlage: ALV agenda + uitnodiging 2014 CONCEPT v1.pdf
SUPER SUPER SUNDAY 2 november 2014
 
23-10
Op zondag 2 november vieren wij op onze club de 1e Super Super Sunday. Maar liefst 7 van de 8 senioren en veteranenteams spelen die dag thuis. Reden voor een feestje!
[ ..lees meer ]


Bijlage: SUPER SUPER SUNDAY 2 NOVEMBER 2014.docx
Scheidsrechterscursus voor B-junioren
 
26-10
Beste B-junioren,
Jullie zijn alweer een aantal weken lekker aan het hockeyen. Jullie wedstrijden worden gefloten door bevoegde scheidsrechters. De KNHB verplicht alle leden vanaf de B-leeftijd een scheidsrechterskaart te halen. ( Niet voor niks want het is het is wel zo fijn als je wedstrijd gefloten wordt door een
[ ..lees meer ]
LISA Hockey App beschikbaar.
 
26-10
Vanaf heden is de LISA Hockey App beschikbaar voor IPhone en Android.

Ga naar LISA App in het menu links voor meer info.

[ ..lees meer ]