MIXED HOCKEY CLUB ZUTPHEN
HET LAATSTE NIEUWS! Nieuwe items per 7 oktober
 
5-10
Inschrijving is gestart / Algemene Ledenvergadering / Verrassing in de Week van de Scheidsrechter / Zaterdag druk ivm evenement ETP/ Clubloten inleveren / Scheidsrechtersexamen / Ja, ik wil / Verras de scheidsrechters. Zet ze in het zonnetje! / Keepersclinic bij Ares Apeldoorn / Pionnen, hesjes en ballen
[ ..lees meer ]
Inschrijving voor scheidsrechtersexamen is gestart
 
7-10
Inschrijving is begonnen!
Iedere scheidsrechter-to-be die deze week een uitnodiging heeft ontvangen voor het examen van woensdag 28 oktober of maandag 2 november kan zich nu inschrijven.
Iedere 10e inschrijver krijgt in deze Week van de Scheidsrechter een attentie!

[ ..lees meer ]
ALGEMENE LEDEN VERGADERING (ALV): Maandag 26 oktober, 20.00 uur in het clubhuis
 
6-10
De jaarlijkse ALV (Algemene Leden Vergadering) zal plaatsvinden op maandagavond 26 oktober, 20.00 uur in het clubhuis.
Hierbij worden leden en ouders van jeugdleden van harte uitgenodigd aanwezig te zijn.
De agenda en de notulen van de ALV 2014 worden z.s.m. op de site geplaatst.
Het bestuur.

[ ..lees meer ]
Verrassing in de Week van de Scheidsrechter
 
5-10
Afgelopen zaterdag 3 oktober werden Moos Janssen en Hidde Devenijns verrast met een heel bijzonder kado in het kader van De Week van de Scheidsrechter.

Eerst floten ze een uitstekende wedstrijd tussen MHCZ JD3 en PW JD2.  JD3 ging met een mooie overwinning naar huis en mag zich poule winnaar noemen van de voorcompetitie.

[ ..lees meer ]
Zaterdag 10 oktober extra drukte ivm evenement ETP
 
5-10
Op zaterdag 10 oktober 2015 organiseert wielersportvereniging ETP een veldcross wedstrijd in het kader van de GOW competitie . Deze wedstrijd is de eerste wedstrijd in een reeks GOW wedstrijden en wordt gehouden op ons clubparcours aan de Laan naar Eme in Zutphen. Hierdoor kan er extra drukte ontstaan op de parkeerplaats.
[ ..lees meer ]
Clubloten inleveren
 
5-10
De boekjes van de clubloten kunnen weer ingeleverd worden. Op de bar staat een doos waar ze in kunnen. Stijn van Loon  is de eerste die zijn boekjes inleverde. Nog even de boekjes volmaken en inleveren bij de bar. Succes

[ ..lees meer ]
Scheidsrechtersexamen in oktober en november
 
4-10
Examenmogelijkheden voor de B-jeugd
Op woensdag 28 oktober en maandag 2 november worden er scheidsrechtersexamens afgenomen. Met behulp van E-learning kun je je hierop voorbereiden. Vanaf de B-jeugd is het verplicht het examen te halen zodat je ingedeeld kunt worden om wedstrijden te begeleiden.
[ ..lees meer ]
Scheidsrechters, ja ik wil!
 
2-10
Scheidsrechters, ja ik wil
Eind oktober wordt het tweede scheidsrechtersexamen van het seizoen afgenomen. Alle B-jeugdleden (eerste jaars) en alle jeugd- en seniorleden die nog geen scheidsrechterskaart hebben 'gescoord' worden uitgenodigd om dit examen af te leggen. Tijdens dit examen mag je laten zien wat je allemaal weet van de
[ ..lees meer ]
Verras de scheidsrechters. Zet ze in het zonnetje!
 
28-9
Week van de Scheidsrechter, van 3 tot 11 oktober 2015
Van 3 tot en met 11 oktober vindt de ‘Week van de scheidsrechter’ plaats, een jaarlijkse waarderingscampagne vanuit het project "Naar een veilig sportklimaat”. Tijdens deze week worden ook de MHCZ-scheidsrechters in het zonnetje gezet.

[ ..lees meer ]