MIXED HOCKEY CLUB ZUTPHEN
HET LAATSTE NIEUWS! Nieuwe items per 23 mei
 
23-5
Nieuwsafbeelding Nogmaals aanmelden voor de slotdag - De club draait op vrijwilligers! - Vacatures! - 5 juni slotdag seizoen 2015-2016 / SUPER SUNDAYYoung Umpire Challenge op 19 juni - Training E en F woensdag 25 mei - Finalisten shoot-outs - Met de band van de schans - Inschrijving Familiehockeytoernooi is gestart
De eerste kampioenen zijn bekend!!! Gefeliciteerd JD1 en MD5
 
29-5
De eerste kampioenen van het seizoen 2015-2016 zijn bekend: JD1 en MD5 hebben de buit binnen.
Het blijft nog spannend voor MB1, MB2, MD3, MD8, HVetA en G1. Alle teams maken nog een kans op het kampioenschap! Volgend weekend wordt het spannend, we zullen allemaal voor jullie duimen.
Het Bestuur

[ ..lees meer ]
5 juni slotdag seizoen 2015-2016/LET OP: GEWIJZIGD MAILADRES
 
24-5
Nieuwsafbeelding 5 JUNI SLOTDAG SEIZOEN 2015-2016
 
De laatste SUPER SUNDAY van het seizoen!!!!
 
Met o.a.: huldiging kampioenen veldcompetitie (nog 11 teams maken een goede kans!),
 
Live muziek,
 
Lunch voor onze zeer gewaardeerde sponsoren,
[ ..lees meer ]
Mailadres EFA blijkt al minstens een maand niet te werken
 
24-5
Het mailadres efa@mhczutphen blijkt al minstens een maand niet meer te werken. De naar dit adres verzonden mailberichten zijn definitief verdwenen.
Wil iedereen die heeft gereageerd op de uitnodiging voor de slotdag (5 juni a.s.) het mailbericht nogmaals versturen, nu naar mariannehaks@upcmail.nl .
[ ..lees meer ]
De club draait op vrijwilligers!
 
23-5
Beste leden en ouders van leden, Hoewel jullie contributie betalen draait de club uiteindelijk toch op vrijwilligers. Met name in het weekend zit de club altijd verlegen om hulp. Graag zetten we kort op een rij welke taken verplicht zijn voor leden en voor ouders van leden.
Taken die verplicht zijn voor (ouders van) leden
[ ..lees meer ]
Vacatures!
 
23-5
Nieuwsafbeelding Daarnaast zijn er vele andere taken binnen de club die moeten worden uitgevoerd en waar we graag alle leden en ouders bij betrekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan coaches, trainers, leden voor de verschillende commissies, (begeleiders voor) scheidsrechters, barcommissieleden en redactieleden.

[ ..lees meer ]
Uitnodiging familiehockeytoernooi 2016
 
22-5
Nieuwsafbeelding "LET’S GO TO THE MOVIES”
familiehockeytoernooi MHCZ - Zondag 19 juni 2016

Familiehockeydag,
Het gezelligste evenement aan het einde van het seizoen, waar jong en oud voor één keer als familie- of als vriendenteam het hockeyveld mag betreden.
[ ..lees meer ]


Bijlage: Inschrijfform. fam.hock.toern. 19 juni 2016.pdf
Met de band van de schans en 500,- euro winnen voor je clubkas.
 
22-5
Bandenrace                             Nieuw dit jaar is de 'Bandenrace'. Met de band van de schans en 500,- euro winnen voor je clubkas. Doe je mee op vrijdagavond 17 juni?
[ ..lees meer ]
11e editie van de Young Umpire Challenge: 19 juni 2016
 
19-5
Nieuwsafbeelding Zondag 19 juni 2016 is het weer zover: de Young Umpire Challenge! Een dag vol leerzame en inspirerende workshops speciaal voor jonge clubscheidsrechters (14-18 jaar). Top-bondsscheidsrechters uit de Hoofd- en Overgangsklasse zijn deze dag aanwezig om je alle tips en tricks van het fluiten te leren!
[ ..lees meer ]
Keeperstraining maandag 23-5
 
20-5
ivm de selectie trainingen is er geen keeperstraining op maandag 23-5