MIXED HOCKEY CLUB ZUTPHEN
HET LAATSTE NIEUWS! Nieuw item per 13 november
 
17-11
VET-ER-AAN TOERNOOI 2014 /  Zaalhockey / Maarten Hetebrij, uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar / Nieuwe bestuursleden: Heidi Damen en Peter Brokke

[ ..lees meer ]
VET-ER-AAN TOERNOOI 2014
 
22-11
EINDELIJK IS HET WEER ZOVER: HET VET ER AAN TOERNOOI  
GEEF JE SNEL OP VIA DE BIJLAGE
 


[ ..lees meer ]


Bijlage: Vet-er-aan 2014.docx
Zaalhockey
 
16-11
De voorbereidingen voor de zaalcompetitie zijn in volle gang. Deze week wordt  het trainingsschema bekend. Ook de zaalwachten worden ingedeeld.
[ ..lees meer ]


Bijlage: Belangrijkste bepalingen _1_(1).pdf
Maarten Hetebrij, uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar, ontvangt de Willem Bakker bokaal
 
16-11
Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 13 november is voor de zevende maal de Willem Bakker bokaal overhandigd aan de Vrijwilliger van het Jaar: Maarten Hetebrij.    Al jarenlang heeft Maarten met bijzondere inzet al vele leden getraind en/of gecoacht. Daarbij treedt hij bindend op, zorgt voor een goede sfeer en
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Nieuwe bestuursleden: Heidi Damen (secretaris) en Peter Brokke (Communicatie en Sponsoring)
 
16-11
In de ALV van 13 november is Erik Tissingh afgetreden als bestuurslid. Erik was al tijdens het seizoen gestopt met zijn taken voor de commissie Communicatie en Sponsoring. Hij wordt opgevolgd door Peter Brokke.   Heidi Damen neemt de functie van secretaris over van Emmy Mijnhout, die in de ALV van 2013 is afgetreden.  
[ ..lees meer ]
Koning winter in aantocht
 
22-11
Het wordt weer kouder daarom graag iedereen met een trainingsbroek van en naar de training. Voor de jongste jeugd is trainingsbroek of legging verplicht.

Reageer (1 reacties)