MIXED HOCKEY CLUB ZUTPHEN
HET LAATSTE NIEUWS! Nieuwe items per 21 april!!
 
21-4
JB2 Kampioen/Afmelden lidmaatschap/Super D-kamp/Training meivakantie/Nieuwe coach dames 1/TC: lijncoordinatoren gezocht / Zutphense ParaGames/ 7x7 hockey/trainer worden (Scroll ook even naar beneden. Er staat meer dan je in eerste instantie ziet!)
Busreis met heren 1 naar Haackey 11 mei
 
23-4
Heren 1 speelt op 11 mei de wedstrijd van het seizoen. Mochten ze deze wedstrijd winnen dan zijn ze zeker van het kampioenschap.  Om de mannen extra te steunen hebben wij een bus geregeld. Wil je mee met de bus dan graag een mail sturen naar mhczheren1@gmail.com zodat  wij kunnen inventariseren hoeveel plek er nodig is. 
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Er zijn nog plaatsen vrij voor de Bovelander Hoofdklassedag 30-04-2014
 
23-4
Op 30 april 2014 wordt er op het terrein van MHCZutphen de Bovelander Hoofdklassedag georganiseerd. Voor 10-15 jarigen. De hele dag in een klein groepje onder begeleiding van een Hoofdklasse speler werken aan je hockeyskills! Inclusief een heerlijke lunch, een leuk t-shirt  en natuurlijk op de foto met je "personal trainer".
[ ..lees meer ]
Para Games mededelingen
 
22-4
OPROEP KLEEDJESMARKT ZUTPHENSE PARAGAMES Op de Zutphense Paragames zijn nog enkele plaatsen vrij voor de kleedjesmarkt. Geef je snel op voor een plaatsje bij Madeleine Hoctin Boes,   info-zutphenseparagames@mhcz.nl  of geef je op achter de bar bij   EDWARD .

[ ..lees meer ]
JB2 kampioen tweede klasse!
 
21-4
Door de 7 – 1 winst op PW JB1 is Zutphen JB2 door de concurrenten niet meer te achterhalen. Na een flitsende seizoenstart in de voorcompetitie derde klasse, is na overtuigende winst in de zaalcompetitie ook het kampioenschap tweede klasse op het veld binnengesleept. Zowel in de zaal als op het veld heeft het team meer dan 100 doelpunten
[ ..lees meer ]
Training meivakantie
 
21-4
- Vrijdag 25 april geen training E en F
- Meivakantie 28 april tot en met 2 mei. Geen training tenzij de trainer anders beslist.
- Maandag 5 mei wel training. Tenzij de trainer anders beslist.
- Met ingang van dinsdag 6 mei weer gewoon training
[ ..lees meer ]
Afmelden volgend seizoen vóór 1 mei a.s.
 
16-4
In verband met het WK moeten de teams voor volgend seizoen dit jaar vroeger aangemeld worden bij de hockeybond. Vandaar dat de uiterste opzegdatum voor het volgende seizoen is vastgesteld op 1 mei a.s.. Opzeggen  moet gebeuren bij ledenadministratie@mhczutphen.nl

[ ..lees meer ]


Bijlage: seizoen 2014-2015.doc
Rabobank WK B-toernooi gaat niet door!
 
14-4
Helaas, ten gevolge van een groot gebrek aan inschrijvingen heeft de EFA besloten het Rabobank WK B-toernooi op 2e Paasdag (21 april) te annuleren. Heel erg spijtig voor diegenen die zich al wel hadden aangemeld - we kunnen helaas niet anders besluiten.
Commissie EFA

[ ..lees meer ]
Kom de Technische Commissie versterken!
 
20-4
De commissie zoekt 3 lijncoördinatoren voor respectievelijk Meisjes A, B en C.
De Technische Commissie (TC) bestaat uit 17 mensen, waaronder lijncoördinatoren, een zaalcoördinator, een keeperscoördinator, trainingscoördinatoren en een voorzitter.
[ ..lees meer ]
Super D kamp 2014
 
17-4
Hallo D spelers voor het KOMEND seizoen. Zet allemaal vast in je agenda - het Super D kamp wordt dit jaar op 12 en 13 juli georganiseerd!!! Voor de zomervakantie (in tegenstelling tot andere jaren), voor alle spelers en speelsters die het komend seizoen in de D spelen. Nadere info volgt.
Commissie EFA
[ ..lees meer ]
Succesvolle start 7 x 7!
 
15-4
Maandagavond, 14 april, was de eerste avond voor de introductie van 7 x 7 hockey. Iedereen was al vroeg aanwezig en het clubhuis stroomde vol met 50 enthousiastelingen deze nieuwe hockeyvorm.
Ouders zonder hockeyervaring en oud hockeyers trainden op hun eigen nivo om vervolgens een partij tegen elkaar te spelen in mixed vorm.
[ ..lees meer ]