MIXED HOCKEY CLUB ZUTPHEN
Teamfoto's Boedelhofbode
 
23-9
Nieuwsafbeelding Beste coaches,
Evenals voorgaande jaar komt er nu ook een TeamSpecial (versie 2016-2017) van de Boedelhofbode. Daarvoor hebben we een foto nodig van jouw team.
Uiterlijk inleverdatum: 1 oktober
Maak deze foto zo snel mogelijk.
[ ..lees meer ]
Grote Clubactie 2016
 
22-9
De Grote Clubactie 2016
Al jarenlang doet MHC Zutphen mee aan de Grote Clubactie om extra geld te realiseren voor diverse doelen binnen de vereniging. Ook dit jaar doet MHC Zutphen mee aan de Grote Clubactie.
Ons Doel
[ ..lees meer ]
Fluitspot, marktplaats voor scheidsrechters bij MHCZ
 
16-9
Heb je je scheidsrechterskaart en vind je fluiten leuk? Wil je best eens een fluitbeurt van iemand anders overnemen? Dan kan je je aanmelden voor Fluitspot

[ ..lees meer ]
Oude sticks gevraagd!
 
15-9
Nieuwsafbeelding Wij zouden graag als club wat tweedehands sticks hebben om te gebruiken bij beginnende hockeyers, van jong tot oud.
[ ..lees meer ]
Dames 2 ('jongsenioren') zoekt 'versterking'
 
20-9
Nieuwsafbeelding Dames 2 is het nieuwe "Jong-senioren-damesteam" van MHCZ en speelt in de 'jong-seniorencompetitie' (meiden/dames van 17 tot max. 27 jaar). Dit is een nieuwe KNHB-competitie waar mn. spelers/speelsters aan deelnemen die net de juniorenleeftijd ontgroeid zijn.
[ ..lees meer ]
2e SGK HERFSTKEEPERSCLINIC Amersfoort
 
19-9
Op vrijdag 21 oktober a.s. organiseert Salman Goalkeeper Academy een keepersclinic voor keepers in de A-B-C-D leeftijd.    Onder leiding van voormalig Pakistaans topkeeper Salman Akbar en zijn deskundige trainersstaf ben je ruim 2 uur bezig met een keeperstraining van hoog niveau. Zowel technische als tactische en fysieke
[ ..lees meer ]