MIXED HOCKEY CLUB ZUTPHEN
HET LAATSTE NIEUWS! Nieuwe items per 1 maart
 
28-2
G-hockey zoekt trainers/Start trainingen/Vacature Wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd-Junioren /Pupil van de week/Pinnen op de club/A Magical Party    (Scroll ook even naar beneden. Er staat meer dan je in eerste instantie ziet!)
[ ..lees meer ]
Super Sunday 8 maart
 
1-3
De competitie gaat weer beginnen en we starten zondag 8 maart direct met een Super Sunday. Tussen de wedstrijden van dames 1 en Heren 1 om ongeveer 14:00 worden onze zaalkampioenen gehuldigd. Laten we er een mooie dag van maken. Programma:

11:00  H Vet A  - AMHC Upward
11:00  H Vet L  - de Kromhouters
[ ..lees meer ]
VRIENDJESTRAINING G-HOCKEY
 
1-3
Om de start van de 2 e  helft van het seizoen feestelijke te beginnen organiseren we een vriendjestraining op woensdag 4 maart.
Neem je broertje, zusje, tante, begeleiding, vriendje, oom, opa, oma, vriendinnetje mee en laat ze zien wat voor coole sport je doet. Tot woensdag!
[ ..lees meer ]
Start trainingen teams en keepers
 
28-2
Vanaf maandag starten de reguliere trainingen weer. Iedereen op zijn eigen plek met zijn eigen trainer.
(de basistraining start een week later)
Keeperstraining:
[ ..lees meer ]
A Magical Party
 
28-2
Beste leden / ouders van jeugdleden,
 
Zin om alvast je spieren los te maken voor het nieuwe hockeyseizoen……..
 
Dat kan op zaterdag 7 maart aanstaande, vanaf 21.00uur zijn jullie van harte welkom in ons clubhuis.
 
[ ..lees meer ]


Bijlage: Publicatie uitnodiging feest 7 maart 2015(1).pdf
Vacature: Wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd / Junioren
 
25-2
Na jaren trouwe dienst legt de MHCZ-wedstrijdsecretaris zijn belangrijke werkzaamheden helaas neer. We zijn daarom op korte termijn op zoek naar een Wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd / Junioren (3-4 u per week)!
[ ..lees meer ]
G-hockey zoekt trainers
 
1-3
Beste leden,
Omdat we als G-Hockeygroep enorm zijn gegroeid zijn wij op zoek naar uitbreiding van het trainerscorps. De trainingstijden zijn op woensdag van 17.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 19.00 uur tot 20.00 uur.
Ook kun je bij ons een MAS stage lopen!
[ ..lees meer ]
Pinnen @mhczutphen
 
28-2
Vanaf vandaag kan je pinnen bij de bar. Minitix is de rest van het seizoen nog te gebruiken. Met contant geld kan uiteraard ook betaald worden. We streven er echter naar om dit tot een minimum te beperken. Dus hierbij roep ik iedereen op om bij de bar te pinnen. Alvast bedankt namens de Barcommissie.

[ ..lees meer ]
"Het is niet leuk als je komt voor een wedstrijd en er ligt overal afval"
 
28-2
Eva de Goede (23 maart 1989) is Nederlands hockey-international. Ze speelt in het Nederlands elftal en bij hockeyclub Amsterdam. Velen zien in haar de toekomstig beste hockeyster ter wereld. Eva is enthousiast Supporter van Schoon en ruimt uit sportiviteit af en toe iets van een ander op.
[ ..lees meer ]