MIXED HOCKEY CLUB ZUTPHEN
HET LAATSTE NIEUWS! Nieuwe items per 23 september
 
23-9
100 % Show / DWF /LISA Hockey App beschikbaar / Wil je E- of F spelertjes training geven / No Show/Versterking teamcaptains/Trainers gezocht! (Scroll ook even naar beneden. Er staat meer dan je in eerste instantie ziet!)

[ ..lees meer ]
LISA Hockey App beschikbaar.
 
23-9
Vanaf heden is de LISA Hockey App beschikbaar voor IPhone en Android.

Ga naar LISA App in het menu links voor meer info.

[ ..lees meer ]
Wil je E- of F spelertjes training geven?
 
22-9
Voor de training op donderdag van 17.00 - 18.00 uur zoeken wij nog trainers. Training geven aan de "kleintjes" is niet ingewikkeld. Je hoeft maar op een paar dingen te letten. Daar krijg je een korte opleiding van een uur voor.  Heb je interesse? Meld je dan aan bij: maarten.dierdorp@gmail.com
[ ..lees meer ]
De eerste SUPER SUNDAY is voorbij
 
22-9
Wat een dag gisteren op de club! Met 6 thuisspelende teams, een prachtig zonnetje en bloedstollend mooie en spannende wedstrijden een enorm succes. Edward zal wel met "de tong op de schoenen" lopen vandaag - de drukte bij de bar was geweldig.
[ ..lees meer ]
Kom jij het team van Captains versterken?
 
20-9
Ook zo genoten van de wedstrijden dit weekend? En ook blij dat de wedstrijden tijdig konden starten en de organisatie er omheen goed verliep? Dit gebeurde dankzij onder andere de captains bij de wedstrijdtafel. De captains zijn op de zaterdagen hard nodig om teams welkom te heten, wegwijs te maken en scheidsrechters/spelbegeleiders naar de goede
[ ..lees meer ]
Gevonden Voorwerpen
 
28-9
Beste leden,

We zijn bijna 1 maand bezig in het nieuwe seizoen en de bak met gevonden voorwerpen zit al weer helemaal vol. Iets kwijt? Kijk even in de bak beneden bij de trap. Misschien zit het er tussen.

[ ..lees meer ]