header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Terug

hockey_jongste_jeugd

Bij de jongste jeugd leggen we de nadruk op "leren bewegen” en plezier. Hoe fijn is dat? We zijn vanaf dag 1 bezig met hockey, maar vinden het krijgen van coördinatie ook belangrijk. Als je in de E-F of Benjamins speelt,  werken we aan plezier in het spel en het aanleren van alle hockey basisvaardigheden. We willen graag dat je vertrouwd raakt met hockey, en doen daarom verschillende trainingsoefeningen die passen bij je leeftijd.


Zit je in de Benjamins?

Dan train je elke zaterdagochtend van 9.00 - 10.00u. Ná de training is er een beker ranja of water, en kun je misschien nog iets met je trainingsmaatje(s) afspreken. Na één jaar Benjamins, ga je automatisch na een E- of F-team.


Zit je in de E- of F?

Dan train je doordeweeks, samen met je teamgenoten.


Ben je al een echte hockeyer en zit je in de D?

Dan doen we er een schepje bovenop. Plezier in het spel en het aanleren van alle basisvaardigheden vinden we van belang. Je  word ook voorbereid op het spelen in een 11-tal. Dat betekent veel meer kinderen in een team en een heel veld om op te spelen. Je traint in principe 2 keer per week,  zodat je het hockeyspel goed onder de knie krijgt. We gaan er vanuit dat jij en je teamgenoten alle trainingen aanwezig zijn. De training wordt gegeven door ervaren trainers.

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan bij [email protected].

Heb je meer informatie nodig voordat je beslist? Stuur dan een mail naar [email protected].