informatie_alv

Praat mee
Minimaal eens per jaar kun je tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) mee denken en praten. Basis voor deze vergadering zijn de statuten en het huishoudelijke reglement. De ALV is een officieel moment. Tussendoor kun je natuurlijk ook met vrijwilligers van de club in gesprek. Onderwerpen in de vergadering zijn vaak: het hockeybeleid, de financiĆ«n, ledenwerving en de jaarlijkse verkiezing van de (jeugd)vrijwilliger.
De ALV vindt meestal in het najaar plaats, omdat dat ook het moment is dat de contributie wordt vastgesteld.

Hoe kijk jij tegen zaken aan?
We zien graag dat jij vertelt hoe je tegen zaken aankijkt, en bijdraagt aan een goede sfeer op de club. Kun je niet bij de vergadering zijn, maar wil je toch je zegje doen? Stuur dan je agendapunt met documenten in, en dan plaatsen we deze op de ALV-agenda. Na de ALV zijn de notulen, nadat je bent ingelogd, te vinden onder 'documenten'. Kun je er een keer niet bij zijn? Dan is dit de manier om terug te vinden wat is besproken.

Heb je vragen?
Heb je tussentijds vragen over hockey bij MHCZutphen? De Technische Commissie vergadert om de twee weken; hockeyvragen kun je daar stellen of natuurlijk bij de Technisch Coƶrdinatoren. Bestuursleden hebben maandelijks een algemene bestuursvergadering, waarin lopende zaken en beleidszaken worden besproken. Heb je vragen die door je Coach en de Technische Commissie niet beantwoord konden worden? Stel ze dan gerust aan de Bestuursleden.

Wil je meer weten over de ALV? Stel ze dan aan [email protected]