header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
25 Augustus

Bestuursfuncties, geïnteresseerden gezocht

Nieuws afbeelding Voor de zomervakantie hebben zich kandidaten gemeld en daarmee zijn al plezierige gesprekken gevoerd. Zolang deze functies niet vervuld zijn, roepen we vrijwilligers op voor het volgende:  

- Bestuurslid sinds 30 juni, Organisatie & Sport

- Bestuurslid sinds 30 juni, Technische Commissie

- Bestuurslid zsm najaar 2023, Facilitair

- Bestuurslid miv najaar 2023, Horeca (evt combi met Fac)

- Bestuurslid miv najaar 2023, Communicatie

De vacaturevervulling voor Secretaris is nu heel urgent. Heren en Dames, meld je aan voor deze vacature. Deze vraagt slechts 10 uur in de maand, flexibel in te vullen…. Er móet toch iemand te vinden zijn die dit voor de club wil doen?

Voor de bestuursfunctie van Voorzitter die medio seizoen 23/24 vrijkomt, kunnen zich nog geïnteresseerden melden. Iedereen die voor deze rol belangstelling heeft, kan zich melden t/m begin oktober voor een gesprek. Een beschrijving van de functie is beschikbaar! Geïnteresseerden voor de diverse bestuursfuncties kunnen zich melden bij [email protected]

NB: we stellen het op prijs al er ook kandidaten vanuit de seniorteams zich melden voor vrijwilligerstaken of bestuurstaken. Bestuurstaken kunnen eventueel in duo-rollen ingevuld worden.