G-HOCKEY MHCZUTPHEN "NIEMAND BUITEN SPEL”

G-Hockey is bedoeld voor spelers met een lichamelijke- of verstandelijke beperking in de leeftijd vanaf 7 jaar die het leuk vinden om te sporten bij een sportvereniging.
De spelers moeten in staat zijn om op een veilige manier deel te nemen aan de hockeyactiviteiten. Bij MHCZutphen spelen we in competitieverband op verschillende niveaus. Ook bestaat de mogelijkheid om alleen met de trainingen mee te doen.

Wij hebben 3 G-teams:

• G1-8tal, speelt 2e klasse in competitieverband KNHB
  • G2-6tal, speelt 4e klasse in competitieverband KNHB
  • G3-6tal, speelt 5e klasse in competitieverband KNHB
  • G4 is een instroom-/trainingsteam en speelt geen competitie

Er is een speciale groep van spelers die door middel van Visuele Begeleiding kunnen deelnemen aan hockey. Instroom in de G-hockey groep is het hele jaar door mogelijk.

• Woensdag voor de competitie-spelende teams G1, G2 en G3 van 17.30 - 18.30 uur
  • Vrijdagavond voor de competitie-spelende teams G1 en G2 van 19.30 - 20.30 uur.

Wil je meer informatie of een keer komen kijken? Stuur dan een mail naar [email protected]

Wil je, in overleg met de coördinatoren, lid worden van onze enthousiaste G-Hockey ploeg? Dan zien we graag! Meld je dan aan via het inschrijfformulier op de website. Je krijgt de mogelijkheid om 3 keer gratis mee te trainen, daarna besluit je of G-Hockey iets voor je is. In overleg met de coördinatoren word je in een team geplaatst en vanaf dat moment betaal je ook je contributie. We vragen je om een formulier in te vullen met zaken waar wij rekening mee moeten houden, en een verklaring of je wel of niet gefotografeerd wilt worden.

De contributie vind je onder het kopje "lid worden".