Wissel

Nieuwsafbeelding Na jaren van veel inzet hebben Richard Waanders, rijders- en barindeling, en Liane van der Veen, wedstrijdsecretariaat junioren, het stokje overgedragen. Ze waren de afgelopen seizoenen samen verantwoordelijk voor een flinke klus! Het tijdig plannen en indelen van wedstrijden en rijdersindelingen, het communiceren hierover én de contacten met verschillende coaches, trainers en ouders; het waren taken die door hen met verve werden opgepakt.
Liane en Richard, heel veel dank hiervoor!

De afgelopen maanden, in de voorbereiding naar het nieuwe seizoen, hebben zij hun opvolgers ingewerkt. De nieuwste planningen die zichtbaar zijn, zijn van de hand van Alex Winkel (rijdersindeling) en Petra de Haas (wedstrijdsecretariaat junioren). Op de bekende MHCZ-emailadressen zijn zij te bereiken voor vragen en opmerkingen over de planningen.
We wensen Alex en Petra veel plezier en succes bij deze vrijwilligerstaak!

MHCZ,  Organisatie & Sport